friday


Har varit ganska dalig uppdatering pa bloggen det sista, men der ar for att jag tappade min dator i marken och den gick sonder. Just nu anvander jag Allys, och pa mandag nar familjen kommer hit far jag en egen dator igen!

Idag, fredag, antigen. Ska jobba i eftermiddag, fram tills 7tiden, sen ska jag mota upp Maja.
Vad gor ni idag?


st. patricks day

Vad gjorde ni på St.Patricks day? Jag var inne i Boston ihop med Maja & Josefine. Även Ida mötte upp oss där inne. Vi kollade den stora paraden som var, och efter det satt vi i parken och fikade. Träffade även en tjej som jag träffa på ambasaden i Stockholm i sommras, så även hon joina oss, mycket trevligt! Vi har haft väldigt fint väder i helgen.
Hoppas det håller i sig! 


Vårig bild på mig och fina Maja, från igår
favoriterna

Sitter hemma hos Maja med henne och Josefine. Vi har det väldigt trevligt här med våra datorer. Vem vet vart kvällen tar oss..iallafall ska vi ha sleepover här, eftersom vi ska åka in till Boston och kolla St.Patricks days firande. Puss & Kram

bilar

Idag fick jag hem två påsar med algrensbilar som mamma och pappa hade skickat. Oj vad jag längtat efter dessa bilar, haha! Äntligen fick jag dem! Lycka. Haha :)

veckan

ops, dålig uppdatering nu igen! Sorry.

Torsdag då, snart fredag och helg!
Veckan har bestått av GYM! Kanske liiite för mycket också. Haft sån träningsvärk så inte vetat vart jag ska ta vägen haha. Men eftersom mina kids kommer hem tidigt idag hinner jag inte till gymmet, så ska ut och springa bort träningsvärken. Vad gör ni idag? Puss

monday

Startade denna veckan med ett grymt jobbigt pass på gymmet ihop med Jossan.
Helt slut var vi efteråt, så då duscha vi och tog oss en lunch på panera bread. Trevlig vare, trots att båda var för trötta för att äns orka prata med varandra. Haha


Manchester

I lördags åkte jag som vanligt till skolan på morgonen. & även denna vecka fick vi sluta tidigare, en hel timme innan! Då åkte jag tunnelbanan upp till Oak Grove, där Ida hämta mig, så åkte vi till Manchester och hem till henne. Vi hade en toppen helg! Till & med duktiga har vi varit. Söndagmorgonen starta vi en med promenad, sen åkte vi även till gymmet och körde kickboxning. Ida är ju så bra på de, så hon fick visa mig lite sparkar. Gud va roligt det var, gyrmt jobbigt dock och idag har jag ont överallt! Haha. 
Nu ska jag jobba i 30 min, sen åka till gymmet med Jossan. 

Puss
Min fina Ida, när vi var ute på morgonpromenaden!

Fredag Fredag

Äntligen fredag och helg! De blir lite jobb nu i eftermiddag, och sen ikväll ska jag med Josefine på bio. Idag ska vi se project X, äntligen! haha :) Tror en del andra tjejer kommer ansluta också, så det blir toppen!

Imorgon är de skola igen, jippie! haha. Sen efter klassen åker jag till Ida och spenderar helgen där!
Vad gör ni?födelsedags fin

Ska åka in till Boston stad nu för att äta ute med tjejerna, eftersom fina Maja fyllt år! :)
Sa bli roligt och träffa alla tjejerna igen, ta ikapp tid!


Hos Jossan

Nu sitter jag hemma hos Jossan och dricker te. Ikväll ska vi bara hänga och kolla på Big Brother, eftersom båda jag & Jossan ska upp tidigt imorgon. Jossan ska jobba, och jag ska åka till Massbay på lektion.

Imorgon efter klassen ska jag jobba hela kvällen. Blir mys med mina småtjejer hemma. Sen söndag är det lunch med tjejerna i Boston eftersom Maja fyllt 20 år, mysigt! Därefter lite bio kanske.. vem vet! :)


Jag & Jossan på julafton!

12-03-01

Inte rört en fena idag. Legat hemma och degat och skypat med Ida hela dagen.
Det öser ner regn, så inte äns en power walk orkade jag med i morse. Men jaja, tar väl ikapp den imorgon!

RSS 2.0