may 28

Måndag! & ledig, great! Ska strax åka med Josefine till Wrentham outlet för lite shopping, innan vi sedan åker till mina hostkids kusiner. Blir toppen. Egentligen så är jag rätt pank eftersom jag köpte en ny väska för hela fredagens lön, men jaja, allt löser sig! :) Vädret är väl okej idag, inte jätte soligt men ganska varmt. Blir en toppen dag!

Min helg har förövrigt varit helt awesome! Vad gjorde ni?

Såg detta igår i Boston, eftersom det är memorial day, 33 000 st är det som jag inte minns fel.
Lite skype

Idag har jag äntligen fått skypa lite med min bästa vän Lisa.
Nu jobbar jag, tror inte denna jobbdag kommer bli allt för lång, och tror det blir dinner out ikväll, County cluben antar jag. Sedan har jag planerat in en liten tur till Erika i Newton ikväll, känns som det går bra nu!

monday

Måndag igen, massa dagar kvar tills det är helg! Min måndag gick dock väldigt snabbt och smidigt. Jobba lite imorse, sen när tjejerna åk till skolan somna jag om ett par timmar, sen åt jag lunch, skrev lite på datan och städa mitt rum. Sen var de jobb igen, läxor och mellanmål hann vi med innan vi åkte och mötte upp Mamman som skulle ha tjejerna idag. Tog dock med mig Ally tillbaka hem då hon skulle ha konsert senare. Så jag tog med henne till Target för lite shopping innan vi åkte till skolan för hennes framträdande. Nu kom jag just tillbaka från Starbucks, sitter och väljer mellan att se dagens BB eller läsa mer ur Isabella Löwengrips nya bok. Fick hem den på posten idag av mamma & pappa, och även fast jag inte kommit så långt så är den redan hur bra som helst. Hennes förra läste jag ut på planet ner till Cyper, får väl se hur många timmar det tar mig att dra denna!

Godnatt vänner!


en liten suddig och sommrig bild på mig & Maja, från lördagens konsert i Mansfield.

friday

& äntligen var det fredag igen! Älskade fredag! Känns som att idag är livet på topp, solen skiner och jag har en sjukt rolig helg att se fram emot! Ikväll efter jobbet kommer min älskade Ida hit, toppen! Imorgon förmiddag åker vi tidigt till Mansfield för att se Kiss 108 som startar kl 2pm och håller på fram tills 9ish! Kommer bli så kul att åka på denna konseren med alla tjejerna! Sen efter konserten får vi se vart kvällen tar oss,
Vad gör ni i helgen?

hänga ut


Igår kväll mötte jag upp Josefine & Maja på Pinkberry för lite frozen yougurt i kvälls-solen! Dessa tjejerna alltså, världs bästa. Hur ska det gå när vi sedan kommer bo så långt ifrån varandra??! Inte kunna ringa och bestämma att vi ses på Panera om 15 minuter, eller Starbucks efter jobbet. Den sista tiden vi kommer ha tillsammans här ska vi göra till den bästa, och jag vill ungås med er varje dag! <3


& där kom den...

Som ett slag i ansiktet kom hemlängtan, plötsligt och oväntat.
Känner mig väldigt långt hemifrån, och lite vilse.  


nostalgi

Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan
Tänka mej det ibland

När hela världen står utanför
Vem ska jag spela då?
Kommer du förstå?


Jumper - När hela världen står utanför


may 16

Nu är det snart dags för att jobba, onsdagar är aldrig speciellt roliga för jag jobbar ofta väldigt sent, menmen. Thats life! Idag har jag varit och träffat Johanna & Cornelia för sista gången innan dem ska åka hem till Sverige igen. Vi möttes upp och tog en fika på Cheesecake factory. Det har varit så roligt att dem varit här och att vi hunnit ses. Är så skönt att träffa folk hemmifrån även om vi inte umgås något speciellt hemma, dock kommer det bli ändring på det när jag åker hem sen, för dessa tjejer är ju så underbara! :)

Jag är så glad för att jag har så många fina vänner där hemma att sakna. <3
Helgen spenderasde i NYC..

..med mina underbara vänner! Åkte ner med Ida runt 9-tiden och var framme på förmiddagen. Vi fika lite, och ssen gick vi för att träffa Johanna & Cornelia. Därefter drog vi oss emot Liams place för att käka och fixa oss, innan vi drog ut! Tre nattklubbar hanns de med denna kväll, awesome!Det är NI!

Det är sjukt hur fort detta året har gått, jag kom nyss och nu är de snart slut!
Idag efter vårat aupair möte åkte jag med bästa tjejerna till Mcdonalds för lite kvällshäng, och jag insåg verkligen idag att det är mindre än 2 månader kvar tills vi börjar åka hem, en efter en.

Detta är så sjukt, och ledsamt och på samma gång helt underbart! Vi har fått tillbringa ett helt år tillsammans i ett helt nytt land. Vi har delat samma känslor och tankar och genom detta har vi blivit så himla bra kompisar. Vi har lärt känna varandra på ett sätt som ingen annan gjort, och vi har fått uppleva en resa tillsammans som ingen som inte varit med om den kan förstå sig på.

Jag har hittat några speciella guldkorn här, tjejer som jag aldrig kommer släppa."The best of friends, Worth more than gold, Give all the love, A heart can hold"

hemmakväll..

..med Maja & Josefine , datorerna och en kopp te. Det är helt sjukt hur de kan spåra alltså. Ikväll hade vi även Gina på skypen, saknar henne som bara den! Så, imorgon kommer jag ha en sjuk träningsvärk i magen efter allt skratt. Ni är det bästa tjejer, hur skulle detta året sett ut utan er?


Någon hade köpt fel sorts trosor, eller? HAHA


Vi gjorde den klassiska bävern för Gina också, såklart!


Go RedSox

Jo matchen i månadags var väldigt spännande, och tillslut vann Boston! De var väldigt lika där ett tag, men efter ett jätte bra slag tog dem ledningen, tydligen! Haha. Nej men trots att vi inte förstod så jätte mycket så var det roligt. Ju längre tid det gick på matchen ju mer koll fick vi, så nästa gång är vi proffs! Matchen var väldigt lång dock, den börja kl 7pm och vi kom inte därifrån förren 10.30. Men nu är det gjort, check på listan!
RSS 2.0