Logan airport

Sitter just nu på logan airport här i Boston. Det är ca 3.5 h kvar tills mitt flyg till Los Angeles går. Suttit här i ca 4.5 h nu. Kollat hela Kenny Starfigther säsongen, skypat med Jossan och ringt Anton, lite vettigt iallafall. Ska iallafall bli as gött och åka på lite semester med Emma, vi kommer ha så roligt! Datan är med, men nån uppdatering hinner jag nog inte med! haha

Idag är det även ett år sedan vi åkte från Landvetter. Shit, låter länge men känns som det var igår jag flytta. Jag älskar USA, och ångrar det inte en sekund. Tycker dock jag är värd semester nu! Haha :)




New York

På fredagen slutade jag 3 timmar tidigare, så åkte med 4 bussen ner till NYC. Var där strax eftr 8, och bussen var i princip tom. Hur skönt som helst. Fredag blev det inte mycket gjort, försökte ta mig upp till lägenheten, vilket inte är det lättaste utan Ida. Men tog mig upp på 45 min, ändå nöjd. Sedan kolla vi film hela kvällen typ.
Lördagen var vi ute hela dagen. Gick i parken, träffa Liam, gick på museum och hängde på Starbucks. Efter denna dagen var det inte mycket ork kvar till mer sen, så det blev kinamat hemma och film. 
På söndagen fick jag åka hem vid 2 för att hinna med sista tåget hem från Boston. Så kom hem vid 9, då jag fick packa inför Califonen som jag åker till på onsdag med Emma, crazy!! :D
 
 
Fick sett denna i helgen, Andy Wathole offcourse! Haha

Kingston

Igår direkt efter jobbet åkte jag hela vägen ner till Kingston, det tog mig ca 1.5 timme med all trafik. Men det var värt det, eftersom jag skulle träffa mina älskade kids. Jag åkte ner så jag skulle hinna kolla på deras träning en stund, och när jag såg Caroline på fältet blev jag alldeles tårögd, gud vad jag saknat den ungen asså! Saknat dem allihop. 5 veckor sedan jag träffa dem senast, känns som en eveighet. Efter träningen åkte vi och åt pizza och tjöta. Dem hade så mycket och berätta och visa. Efter att vi ätit en hel del pizza, åkte vi hem till dem. Kändes som att komma hem igen, ville nästan stanna. & de ville Caroline med jag skulle göra. Men efter att ha hängt där ett tag var jag tvungen att åka "hem". Så fick säga hejdå, vilket inte var lätt. När jag väl åkt sen hör jag Caroline skika från huset "FRIDA, FRIDA, DONT GO!" Så jag stanna bilen, och hon kommer springades emot mig och pussar mig på munnen. Smälter ju, den lilla asså.
Saknar att få spendera varje dag med dem. Även om det var tufft, så var det helt värt de. Älskar dessa barn!
 
 
 
 

helg i Sudbury

Denna helgen spenderades hemma i Sudbury, alla behövde spara pengar. Så vi baka pizza hos Martina, hängde på Starbucks och spela biljard i Dorchester. Helt okey om jag får säga det själv. Skönt att inte ha något planerat ibland. Dock åker jag till New York till helgen igen, Can´t wait! :)
 
helgen spenderades med dessa toppen människorna!
 
 

weekend in NYC

Har även hunnit åka till NYC med min älskade Ida, en sista gång innan hon flytta till SF. Vi hade, som vanligt hur kul som helst. Vi gick på The highlands och käka glass, shoppa i Soho, träffa Emma, festa på Veranda och Griffin, träffa toppen människor och gick på gudstjänst? Haha, I will miss u darling!
 
På the highlands, hur varmt som helst denna dagen!
 
Ida, utanför kyrkan vi just varit på 5 minuters gudtjänst i..
 
 

the city of new york

 
Tänkte slänga upp lite bilder från min senaste helg i New York. En mycket trevlig helg, med toppen sällskap. En del festande och shoppande hann vi också med. Kan inte bli bättre?
 
Emma, Nicole, Jag & Alex 
 
Alex, Emma & Nicole på Griffin

CHRIS BROWN!!

semester

Snart har jag jobbat klart för idag, och då har jag 9 dagars ledigt! Ensam hemma också, det kan inte bli bättre. Är fruktansvärt taggad för en vecka utan planer el jobb, hoppas det blir fint väder bara!

Imorgon är de helg, ska spendera den med Ida. Ser fram emot det! :)

Film & Godis

Idag efter jobbet mötte jag upp Matilda och Martina på Tjmaxx för lite shopping. Fick köpt mig en ny jeansskjorta idag, som jag tror att jag gillar väldigt mycket! Sedan drog vi och fika på starbucks, även ikväll. Mycket mysigt. Kan bara säga det igen, GUD vad jag kommer sakna alla Starbucks kvällar asså! 
På vägen hem svängde vi in på CVS och köpte godis, så nu sitter jag med godis och kollar på Det Brinner, minns knappt vad den handlar om så det är roligt. Dock saknar jag nu Josefine och Gina extra mycket, åt alltid detta godiset ihop med dem.


8/1/2012

& så var det första augusti. De är ju det sjukaste? Vart tog hela denna vår och sommar vägen?
Iallafall, igår fick jag äntligen chansen att åka på det omtalade starbucks mötet som svenskar i området åker på varje tisdagkväll. Riktigt mysigt att få hänga där bland böckerna med underbara tjejer. Kommer verkligen sakna saker som detta. 

Sen på vägen hem hade väl Martina och jag lite otur kan man säga. Vi körde som vanligt, och när vi passera CVS skulle vi göra en sväng och vända tillbaka, och då står det en polisbil intill vägen, men inte tänkte vi på det, för vi gjorde ju inget olagligt, eller? När vi börjar köra sen kör två polisbilar efter oss med blåljusen. Så vi fick svänga in, prata med poliserna om en del, lämna bilen och ringa efter skjuts. Som det kan gå :)

 
Matilda tog en bild på oss från igår, så jag hoppas det va okey att låna den :)

RSS 2.0