svag tjej

Kan inte hjälpa det, men jag är så svag för Victoria secret. Handla i den butiken för säkert 1000 svenska kronor på rean förra veckan, och lovade mig själv att inte gå in där mer på vääldigt länge! MEN idag kom Anna hit med VS-katalogen och behövde bikini hjälp. Så vad klart, slutar det med att jag skicka hem en bikini från rean med. Men den var ju på rean, så det är väl ändå okey. + att jag behöver en ny bikini....NU är det sluthandlat där!
 

Bilder från helgen

Tänkte lägga upp lite bilder ifrån helgen, både från våran lilla midsommarmiddag och från festen i lördags.

På fredagen slutade vi alla ganska tidigt, så vi sågs hemma hos Josefine vid 5-tiden och fixa med massa mat som vi skulle bjuda Josefines hostfamily på. För att visa dem lite vad midsommar innebar. Vi åt så himla mycket alltså, vad fortfarande mätt på lördag morgon. Men gott var det iallafall...
 
Josefine hade gjort mellanläggningen på denna tårtan, sen gick jag & Maja lösa och dekorera den med det mesta vi tycker om. Syns det att Maja gått HR och att jag gjort minst 100 smörgåstårtor på jobbet? HAHA
 
På lördagen sov jag & Maja sjukt länge, och sedan åkte vi till Victoria Secret och handla lite. Efter det grilla vi hemma hos henne, innan vi fixa oss och mötte upp Malin, Maria & Erika för lite tjej-mys innan vi drog på house party. Anna var redan där när vi kom, och Josefine kom lite senare, så alla tjejer var där, lyckat!
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags att se på friends och lägga sig, sovmorgon tomorrow. Underbart. 
Puss & Kram

saturday night

Då var det lördag igen då. Sitter nu hemma hos Maja, som vanligt! Idag på förmiddagen åkte vi och storhandla på Victoria Secret, för tredje gången denna veckan. Nu ska jag inte gå in på en Victoria Secret mer detta året asså, är fullt uppgraderad med det mesta nu! Sedan åkte vi hem och grillade kyckling och potatis, och nu har vi just gjort oss iordning lite. Maria, Malin och Erika kommer hit om en stund, så blir det lite tjej-mys innan vi drar iväg på house-party! Vi tänkte cykla dit, men nu började det just åska och regna som bara den, hoppas det lättar upp snart! Vad gör ni idag, ute på Havs eller? :) 


midsommar


Haft lite midsommar-firande med mina älskade vänner här idag! Vi har ätit sjukt mycket mat, det va smörgåstårta, potatis, potatissallad, kötbullar, korv, sill, sallad... ah ni förstår. Åt för hela helgen asså. Sedan klart var de tre olika sorters tårta på det. Bada i poolen hela kvällen gjorde vi, blit 10 år igen när man börjar leka där asså.
Iallafall, en toppen kväll med mina underbara vänner!
 

Victoria Secret

Sitter just nu på Starbucks helt ensam. Anlednigen till det är att det finns inget nät hemma, och jag måste ju kolla allt som händer på facebook och bloggar minst en gång på dagen. Så sitter här med en is-kaffe. 

Slank förbi Victoria Secret på vägen hit, massa rea så kunde ju inte motstå. Så idag blev det 6 nya par trosor som inhandlades, detta är andra gången denna veckan jag handlar där. Ska även åka förbi igen på vägen tillbaka och handla lite till Majsan! Bra vän, ha? Okey, kanske köper lite bodymist till mig själv med!

Annars då? Jo, ca 35 grader varmt ute så det blir poolen hela dagarna, helt okey. Midsommar imorgon. Firas med bäste tjejerna hos Jossan. De var väl det, hörs snart mina kära. Ni vet jag saknar er!

släpp allt..

"Släpp allt och känn hur vi lättar, finns inget som kan fucka det jag känner just nu!"

sunday

Härlig söndag med massa poolhäng. Maja kom hit på förmiddagen, och vi mötte Amanada och Sandra där nere vid poolen med. Har varit hur skönt väder som helst. Vid 3-tiden drog jag & Maja lunch från Burger King, och sedan åkte vi hem till mig och planera lite inför veckan och helgen.
Nu till eftermiddagen tänkte jag dra ut på powerwalk när Maja åker hem, sedan blire de väl film och glass, ovanligt? Haha

saturday

Hängt med min vapendragare hela fredagen och lördagen, nu var vi för trötta på varandra så det var dags att spendera en lördags natt ifrån varandra, I miss u already! Annars då?, jo är ensam hemma som vanligt, gaanska otäckt, haha! Vad gör ni idag, festar med alla studenter? Wish I was there!

Studenten

Läste just Josefines lååånga inlägg och studenten förra året, och kände väl lite att jag måste med skriva något. Orkar dock inte skriva nått långt om hur min student var, men vill bara gratta alla som tar studenten hemma idag, och jag önska jag kunde vara där och fira med er. Hoppas eran dag blir det bästa och att ni har riktigt roligt. Ta hand om er och varandra! :)



Underbaraste klassen för ett år sedan. 
Ångrar aldrig att jag gick estet dock, fick dem bästa tre gymnasieåren tillsammans med detta gäng, och jag saknar er! Bästa dagen i livet, hitills!

Chernobly Diaries

Just kommit hem ifrån en kväll med Jossan. Lite fika och skratt på Panera Bread, sedan en liten check in på TJ Maxx, och sedan har vi varit på bio. Vi såg nu äntligen Chernobly Diaries som vi velat se i flera månader. Äntligen en läskig film! Denna var ju grymt otäck, men förutsägbar som bara den. Ungdomar som kommer vilsa och helt plötsligt dyker det upp varelser som tar dem en och en, aja, den var hemsk! Så se den!


june 14th

Redan mitten på juni, är inte det sjukt? Minns knappt att de var maj. Ah nu går tiden fort, och inte många veckor kvar innan Maja & Josefine ska åka hem, ledsamt. Ida flyttar till Cali snart också, usch, alla på olika håll!
Iallafall, så sjuk som jag var igår tror jag aldrig jag varit innan. Ont i halsen som bara den,  feber, huvudvärk och ont i hela kroppen. Somna först vi 8pm, sen vid 9.30pm och sen vid 11pm. Vakna dock utvilad imorse. Mår inte mycket bättre än tyvärr, men men. Nu blir de film på detta!

Pharyngitis

& så har man gått och blivit sjuk också, perfekt! Jag blir i princip aldrig riktigt sjuk, men nu blev jag det. Har fått halsfluss och käkar pencillin nu. Aja, fick äntligen användning för den där försäkringen iallafall!

Go to church

"What happens in New York, stays in New York". I Love you girl, my american-life would be nothing without you!

The city of New York

En helg i New York med mina härliga tjejer! Vi tog bussen kl 7.30 på morgonen ner till New York, och var framme strax innan lunchtid. Vi fikade då på ett svenskt konditori innan vi tog taxi till Central Park. Där hängde vi i flera timmar, hur skönt väder som helst. Sedan mötte vi uppe Ida och Liam för lite promenad, innan vi käka middag. Därefter tog vi oss upp emot lägenheten, bytte om och förfesta innan vi drog ut. Natten spenderades på Griffin och Miranda. På söndagen tog vi oss upp tidigt, käka frukort och åkte hem. Planen är väl att åka ner igen om ett par helger, då ska kameran få jobba!  See u soon New York!

june 6

Har varit utan internet ett par dagar, så har varit gaanska kass här på bloggen, men nu är det fixat!

Händer inte så jätte mycket här nu, ändå spårar allt hela tiden! Haha
På lördag åker jag till New York City med Jossan & Maja, ska bli kul att hitta på något ihop med dem nu innan de snart åker hem :). Annars inget speciellt, skulle behöva några veckors sommarlov. Men det blir inget med de!



RSS 2.0