halvår idag

Idag är det 6 månader sedan jag flytta till Boston. Ett halvår. Oj vad tiden går fort när man har roligt.
Tänte bara lägga upp lite bilder från höjdpunkterna från dessa 6 månader.


Fina Boston-dagar med fina vänner


Sjukt regnig dag på Six-flags med underbara tjejerna. Lyckat som bara den!


Halloween med bäste-girlsen!


Massa scrapbooking kvällar med underbara Josefine


Massa New York med min Ida!


Finbesök hemmifrån!



Crazy nyårs-afton med tjejerna!


Canada weekend med mina fantastiska vänner!



Besök av Lisa i 2 veckor!

Hunnit med en del sedan jag kom hit, och mer blir det. 6 more months to go! :)

på´t igen

Okey, efter ett par dagars blogg-skippande är jag tillbaka! Haft en toppen-helg med mina allra bästa här i Usa. Dem är så otoliga, och jag är så glad för dem! Även så glad för jag har så fina vänner hemmifrån som hör av sig och bryr sig. Guldvärda är ni allihopa! :)

Idag börja jag & Jossan morgonen med en lyxfrulle, och sen en promenad i solen. Ikväll ska vi till gymmet och köra ett pass också. As skönt att kidsen är i skolan igen så vardagen är tillbaka. Med träning o allt.


Skulle föröka ta en hoppbild idag, men icke! haha. Iallafall, +10 idag och sol. Toppen!

february 23


Spread your wings and fly;
Take the beauty of your soul,
And share it with the sky.

Celtics

För en vecka sedan drog jag och Ida med oss Lisa på en basketball match på TD-garden i Boston! Trots att vi hade ett gäng sjukt störiga personer bakom oss var matchen bra, och det var roligt! Nått att göra igen? Hm, I dont know about that, men nu har vi gjort de. Rekomenderas!


NBA game between Boston Celtics and Detroit

utkast



Nu har 2 veckor med Lisa gått, och det gick väldigt fort. Det var grymt tufft att säga hejdå på Logan airport idag. Men vi får glädja oss åt de två bäste veckorna vi haft! Det har varit fruktansvärt roligt!
Imorgon är det tillbaka till verkligeheten som gäller. Jobb, gym och plugg kommer mitt mars bestå av. Sen förtjänar jag en resa till Florida med la familja! :) 

Nu är de bädden. Talk to u later

NYC

Då åker jag, Lisa & Ida till New York city över helgen. Känns väl helt Ok. Saknar NYC, är ca en månad sedan jag & Ida va där sist, för lång tid!!

Ha en fin helg! Pusss

Idag


Happy Valentine´s Day!


Alla hjärtans dag idag, och vakna upp bredvid min bästa vän, kan inget annat önska!
Nu ska vi strax äta frukost, sen får vi se vart dagen tar oss. Ikväll är iallafall planen att gå ut och äta tillsammas med Josefine & Gina. Hoppas de går vägen. Vad gör ni idag?

Boston té party

Tagit med min bästa vän in till Boston idag! Vi har haft en toppen dag med två av mina bästa vänner här i staterna. Dock var det fruktansvärt blåsigt och kallt, men thats life!
Ska uppdatera mer i veckan! Pusss
Sletna efter en lång dag utel. Nu blir de ansiktsmask, måla naglarna och film!

its time

Då åker jag till Logan Airport. Hoppas jag hittar vägen! Känner jag mig själv rätt kan de bli en del felkörningar, men jaja. Jag har gott om tid! Vi hörs när vi hörs. Puss!
Tröja- Calvin Klein / Jenas- Levis

nedräkning, 4h left

Okey, då är det dagen med stort D. Äntligen, february 10, då Lisa kommer! :)
Kan knappt bärga mig. Är ca 3h tills jag ska åka iväg till flygplatsen, och 4 h tills Lisa landar hos mig! Har dock en del att fixa med innan, ska damma lite så min dammallergiska vän ska må bra när hon är här! :)
En av de bästa dagarna i Usa hitills!


Ordning-gjord och klar kl 9, rekord. Nån är exalterad?

om 13h

Om 13 h får jag åka och hämta min bästa vän på Logan Airport, Boston. Det är ju sjukt! Det är ca 5,5 månader sedan vi sågs senast. Då höll jag mig allt jag kunde för att inte gråta, och jag klara det. Imorgon kommer det dock inte gå, shit va jag är glad över detta!  Är så glad för att jag ska få visa henne mitt liv här och att hon ska få ta del av detta. Att få visa henne alla mina favorit ställen, och alla underbara människor jag mött. 
Kan inte tro att de är sant, 13h kvar!


& en canadabild som inte alls passar in med inlägget

PinkBerry

Igår eftermiddag åkte jag med trevliga vänner till Derby street för att äta på PinkBerry. Det ser ut som glass, men det är frozen yougurt. Hur gott som helst. Vi satt även ute i de fina vädret. Underbart.
Ser lockande ut va?

Henry Ferrera

Har gjort en lista med saker som jag vill köpa innan jag ska åka hem. Överst på listan stod Hunter stölvar. Men i lördags i Boston visa Ida mig dessa, så kunde inte motstå dem! Så istället för Hunter blev det ett par Henry Ferrera stövlar. Riktigt nöjd! Så nu kan jag stryka gummistövlar på listan!



shape-up

Ny app på mobilen. Hur många dagar håller detta?

aldoshoes.com

Två par tuffa nya skor hos ALDO. Dock ganska dyrt där, men kanske borde man införskaffa sig ett av dessa?

shopping

Är väldigt sugen på att åka och shoppa nu. Så denna veckas lön ska sparas, så det kan handlas när Lisa kommer hit nästa vecka. Ska verkligen försöka hitta armbandet med rosetten på, jätte fint! 



happpy

Klockan är nu 12 på natten och jag har just lagt mig. Amanda har varit här sedan kl 7, fikat och kollat på american idol har vi gjort, och mest tjötat. Awesome onsdag!

Prata även just med tre vänner som bokat miami under denna tid jag är där med min familj, hur kul blir inte det? Längtar bara mer och mer tills dess nu!
Estefy & Jag i helgen. En av toppen tjejerna som åker till Miami samtidigt som jag!

kvällens sysselsättning

Ikväll har jag målat mina naglar och Allys naglar lite tufft. Haha, sånt man får göra för att fördriva tiden.

Iallafall, eftersom det var så himla soligt och fint idag gick vi till lekparken och gunga och lekte tage förut, så hoppas tjejerna kan somna snabbt ikväll nu när dem är trötta. Amanda kommer över också, så ska vi kolla på film.

Have a good nigth.


varmt i february

Första dagen i february börjar väldigt bra. Det är väldigt fint väder. Både soligt och varmt. Sitter just nu ute med datan, bara för att man kan. Får ta vara på det, för det ska tydligen bli snö senare i veckan. Hoppas inte!



är väl tvungen...

...att gå ut på en power walk nu. Har varit så duktig på de dem sista veckorna, men denna veckan har det inte blitt mycket. Orkar inte. Men får väl tvinga mig själv, har ju inget bättre för mig ändå. Dock hade jag hellre suttit inne och scrapbookat idag, men har ändå ingen fototejp kvar så kan inte fortsätta ändå. Jaja, får ta mig i kragen och byta om och ta med min glittriga iPod på en liten sväng. Usch asså, vädret suger också, regn! VILL HA SOMMAR TACK!
Talk to u later



försöker

Idag till frukost åt jag havregrynsgröt. Det är ganska gott, om man blandar i massa frukt eller sylt. Dock finns det aldrig sylt hemma, så körde idag på jordgubbar och hallon i överflöd. Ska iallafall försöka äta lite bättre nu, får väl se hur det går. Sa de dock i måndags med och på kvällen sen drog en bruk Ben&Jerrys, lyckat!



Quebec & Canada

Nu sitter jag i soffan och kollat på Harpers Island. Alla andra sover, ganska skönt. Dock ska även jag strax dra mig till sängs, och kolla på någon av småtjejernas nya filmer.
Tänkte bara snabbt lägga upp lite bilder och info om helgen.

Fredag: Bestod av 10h bussresa. Fruktanvärt roligt vill jag lova. Jag & Maja hade fullt upp i princip hela tiden. Vid 12 tiden kom vi till hotellet, då var det snabbt ombyte som gällde. Sedan gick vi ut på nattklubb och dansa hela natten. Taxi hem sen var dock svårt att få, så fötterna värkte och frusna var vi, dock var de värt de.
Lördag: Morgonen börja med 3h city-tour med buss. Kanske inte så kul, men lite fina saker fick vi se. Senare på kvällen åkte vi till Is-hotellet och kolla. Häftligt. Bilder kommer. Även denna kväll spenderades sedan ute. Dock inte lika stressig kväll som fredagen.
Söndag: Vakna, äta frukost och åka hem. Kom hem till Boston vid 10 tiden, ändå helt OK.


Quebec var väldigt fint, påminnde lite om Gamla Stan. Mysigt. Dessa tre fina bilder tog Josefine!

& lite fest hann vi som sagt med.
Fruktansvärt lyckad helg med helt underbara vänner. Vad skulle Usa-livet vara utan er?!

RSS 2.0