red sox

Checkar annu en av sakerna pa listan ikvall, RedSox game. Jag & Maja ska aka in till Boston vid 6-tiden for att sedan se en match som borjar kl 7. Vilka spelar dem emot? Ingenaning! Haha.


& da far man antligen tillfalle till att anvanda sin snygga Boston trojan!

8 months

Kom pa, att igar var det 8 manader sedan jag akte hit. Det ar ju galet om natt? Nu aterstar bara 4, och de ar halften av den tiden jag varit har, inget alls alltsa! Panik! Men jag har iallafall hela sommaren ihop med mina tjejer att se fram emot, och bade Maja & Josefine kommer hanga kvar i Boston tills augusti, sa ser fram emot sommaren om bara den!

Da blir de ut och springa pa det!


mys sondag

Hade en turbulent dag ihop med mina hostkids igar, men ikvall nar jag kom hem var det som bortblast och vi ar basta vanner igen! Hanger i mitt rum, kollar klipp pa datorn och sjunger. De ar ju trots allt, mina favorit-tjejer!


Jag, ihop med Car & Liv, I love u girls!

saturday

Spenderade gardagen ihop med Maja hos mig, vi at sushi och dela pa en vinflaska. Sag aven pa laskig film och vela en del, haha. Jaja, vi hade trevligt!
Idag har jag jobbar lite, ska snart kora ivag tjejerna till deras vanner da dem ska ha sleepover. Jag slutar ca 5.30, ganska sent en lordag men, vad gor man?


11.22pm


IHOP

Josefine sov hos mig ifrån igår, så idag på morgonen åkte vi till IHOP, Internation house of panncakes, för frukost. Skojjar inte när jag säger att portionerna var stora, men det var gott!


Blåbärs-pannkakor med varm blåbärs-sylt och jordgubbar!


Kiss 108

Igår bokade vi biljetter till Kiss 108´s sommar konsert! En konsert där massa artister kommer uppträda. Till en början visste vi bara vem Flo rida va, men sedan youtubade vi alla dem andra och insåg att vi faktiskt kunde en del av deras låtar utantill, och vissa av dessa låtarna är verkligen favoritlåtar just nu. Så när vi kollat upp vilka dem som kommer verkligen var, så skynda vi oss att boka så det skulle bli klart. Nu är vi mer taggade än nånsin, 19 maj! Kommer bli toppen med mina underbaste bästa tjejer, hoppas på fint väder med!


Sommar i Lysekil

Sitter och pratar med min bästa vän Stjernis om hur mycket vi saknar sommaren hemma. Hon kommer få ta del av halva sommaren, och jag kommer komma hem efter sommaren, vilket är riktigt tråkigt. Sommren hemma är så svårslagen. Sommar på katten med alla mina fantastiska vänner som jag saknar så mycket, festa på Havsbadet med alla underbara människor och sommargäster, seglarveckan är också höjden av sommar.
Hur är sommaren i Boston? Lika bra hoppas jag!
Jag & Stjernis på midsommar, 2011 :)
Måste bara säga att jag älskar att jag seriöst kallar henne för Stjernis, haha. Min Lisa! <3 :)

Red Sox

I måndags bokade Maja biljetter för oss till en Red Sox match som spelas i Boston nästa måndag. Sooo exited!


monday

Okey, jag kände att jag var jätte bra här på bloggen i början av förra veckan, men sen hände de inget! Haha, Like it use to be. Anyway, idag är det ju måndag igen och lovet är över, vilket betyder att allt är som vanligt igen. Vilket inte gör mig något alls! Tyvärr så spöregnar det idag, asså spöregnar. Regnskogs-regn är det, men ska ändå ut och springa tänkte jag! Haha. Annars ska jag till banken idag och sen förhoppsningsvis till en aupair i närheten som antagligen har mitt intyg från Massbay klasserna, och säkert hinner jag med en sväng till mallet också!
Maja & jag, tjejen jag spendera helgen med 24/7. You´r my star! :D
Kolla hennes blogg med här.

brev från min lilla pärla

Idag kom min lilla Caroline in på mitt rum för att ge mig ett brev hon skrivit.
Smälter så när jag får sånt här av henne, är hon inte den gulligaste ever? Älskar denna lilla tjej!

april 19

Torsdag, en dag tills fredag, wiie! haha
Jobbar nu, jag & tjejerna har städat alla sovrum, dammat, damsugat och tvättat lakarn. Så nu strax är det dags för lunch, jag & Ally beslutade förut att det blir Cesar sallad wrap idag, sjukt gott! Sen ikvall tror jag det blir middag ute med hela familjen, underbart! Blir inte lite bortskämd här.




ice cream

Jag & Amanda åkte ner till hamnen för en efterlängtad glass. Vi satt där nere ett tag, men det blev helt enkelt för varmt. Så vi åkte hem och satte oss på baksidan av vårat hus och stekte lite. Underbart väder! Amanda åkte hem för en stund sedan, så nu ska jag käka nått innan jag ska åka till min underbara Maja som jag saknat sååå! Livet är bra underbart alltså, inget jobb, toppen väder och underaste vännerna!



tisdag och sol

Idag jobbade jag mellan 10-12, sen kom Shanon och hämtade upp tjejerna, så jag passa på att tvätta allas lakarn och bädda nytt för tjejerna. Nu slutar Amanda snart jobba, så då ska v hitta på något, stranden kanske? :)


New York Pic

Tog lite bilder från Idas album på facebook, så tänkte slänga upp lite bilder här.

Jesus strosa runt på Times Square
Sletna och trötta chillade vi på trappen vid posten
Åt pizza på NYC bästa pizzaställe.
Köpte en väluppskattad present till våran vän Jean, haha
Tog snygga "modell" bilder på Ida på tunnelbanan
Skrev en hälsning till Liam innan vi lämna hans lägenhet på söndag morgon

att små saker..

..kan få en att må så jävla bra! 
Igår när jag kom hem så möts jag av en otroligt glad Ally. Hon bara springer upp i trappan för att slänga sig runt mig. Så himla underbar är hon. Sen när hon fick ett handgjort armband ifrån Miami fick jag ännu mer kramar och pussar. Hon var bara hemma en kort sväng för att hämta övernattnings saker och säga hej till mig, då hon skulle på sleepover hos sin bästavän Emily.
Sen idag på förmiddagen gick jag ut för att springa, och då passera jag Emiliys hus, där hon och Ally var ute och lekte i vattenspridaren tillsammans med fler barn från området. Både Ally och Emily kommer då springades emot mig för att kramas och tala om hur kul dem har. Fick även ett pärlarmband dem gjort. Finaste tjejerna!
Ikväll kommer även mina två andra solstrålar hem, då dem varit på sleepover hos sin mamma, längtar efter att få träffa dem också! :) Vet inte om ni förstår hur glad man kan bli av dessa kids men aja :)

& uppe på allt detta är det typ 30 grader här och strålande sol, trodde jag skulle svimma efter 1,5 timmes power walk, gick inte att springa i detta alltså! Haha
Efter en veckas semester kommer man hem till ett hur fint och sommrig Indian Pond som helst! :)

nya vågen

Nu är jag tillbaka i Boston igen, efter 2 toppen veckor ihop med mamma, pappa & Emma. Vi har tagit så himla många bilder ifrån denna resan, men ska försöka ordna med dem och göra ett inlägg inom kort!

Igår efter familjen lämnat, mötte jag upp Ida. Vi strosa runt på New Yorks gator like we use to. Vädret var sjukt fint, så vi satte oss på postens trappa med varsin fruktmix. På eftermiddagen åkte vi hela vägen ut till Queens för att möta upp lite folk för trevligheter, gick väl ganska galet till där, men "vad som händer i Queens stannar i Queens" haha. På kvällen sen blev de utgång. Vi startade med "förfest" hos Liam, sen dansa vi loss på Ajna, sen en snabb sväng till Lina Frey. Sen blev de pizza på det, såklart!
Kan nog med säkerhet säga att detta kan ha varit den galnaste dygnet jag & Ida gjort ihop, men gud vad roligt vi hade.



New York City

Nu har vi kommit fram till New York. Flygresan gick snabbt, då både jag och Emma somnade innan vi lyfte och vaknde igen innan vi skulle landa. Nu är vi på vårat hotell, och ska just ut en sväng på stan för lite shopping.


miami beach

Igar var vi pa stranden hela dagen, så nu är vi alla ganska brända. Men de gör inget! Nu är klockan 9 på morgonen, så vi ska ner och äta frukost, innan vi ska ner till stranden och bada. Det är dock molnigt idag, så vi får se vart dagen tar oss.
Puss & kram


I Miami

Spenderar nagra dagar med familjen i Miami nu. Idag har det varit ca 30 grader i luften och soligt, tur de blåste en del. Vi hängde mest vid poolen, pga blåsten. Men ner till stranden for ett bad hann vi ocksa med. Just nu vilar vi oss på rummet lite, ikväll tänkte vi gå ut och handla. Puss

today!

Idag kommer Mamma, Pappa och Emma hit! Kanns helt overkligt och hur bra som helst.
Jag ska fa hamta dem pa Logan airport kl 8.30 ikvall, och sen ska vi tillbringa 4 dagar hos min vardfamilj innan vi aker till Miami ett par dagar, for att sedan avsluta resan i NYC.
De kommer bli sa sjukt annorlunda att se dem igen, mer an 7 mander sedan sist. Gud vad jag langtar tills ikvall!





RSS 2.0