friday

& så var det fredag igen. Som betyder helg och payday!
Ikväll ska jag och Rebecca gå på bio, vi ska se Dream House. Därefter ska vi ha sleepover at my house. 
Idag innan kidsen kommer hem har jag lite att stå i, ska till posten och sen möta Hanna för en trip till beachen.

Puss så länge



Full House

Kan inte slita mig ifrån denna underbara serien. 
I torsdags när jag var i mallet gick jag in i videobutiken för att se om det fanns någon rolig serie jag kunde köpa. Så hitta jag denna, kommer ihåg hur mycket jag tyckte om den förr, så fick köpa första säsongen. På söndagen hade jag sett klart den, så fick åka och köpa andra säsongen, som jag snart är klar med nu.


Talk to u soon

check

Hello.
Today I have been doing.... almost nothing!
Åkte till banken i morse, satte in en check på kontot. Sedan åkte jag till Tree dollar, en affär där allt kostar 1 dollar styck. Köpte lite Halloween kort, som jag ska skicka hem. Sedan åkte jag till CVS och framkallade lite foton och sen hemåt. Laga lunch och duscha innan barnen kom hem också. 

Nu efter dagen är jag helt slut. Ligger nu och kollar på Full House, älskar den serien. Köpte första säsongen i torsdags. Är snart klar med den, så imorgon ska jag nog ta mig till Independence mall och köpa andra säsongen!


Jag i söndags. Försökte locka till mig ekorren, för att snabbt ta en bild och sen springa.

BTW, hur får jag bort sträcket som är rakt igenom min rubrik?

Boston

Denna söndagen tillbringades inne i Boston med Amanda. Vi kika lite i affärer, åt ben&jerry och satt i en stor park. Skulle väl kunna sammanfatta denna dagen som Kanon.

En höstig bild på Amanda

Amanda & Jag inne i stan
Amanda har en del bilder på sin kamera, hoppas kunna få dem snart, så kan jag lägga upp mer.

friday

Klockan är 2pm här. Kidsen kommer hem ifrån skolan om ca en timme, tills dess kollar jag på bonde söker fru! :)
Idag på förmiddagen mailade jag bilder till både mormor och till morfar, och skypa med amanda. Så fick gjort lite där. Sedan vid 11 åkte jag till Independece Mall, och shoppa lite :)

Ikväll blir det jobb, hoppas kvällen blir enkel :) Imorgon ska jag på au pair möte, och sen på kvällen blir det bio med Rebecca, vi tänkte se den nya haj-filmen i 3D. Käka ute också kanske :)
Sen på söndag är det Boston som gäller, äntligen träffa Amanda!

Köpte blandannat denna idag på HM. Leta efter den hemma innan jag åkte, men hitta den inte. Idag hitta jag den i rätt storlek och på rean. Så 15 dollar. Kap! :)


tisdag

Idag på Braintree mall åt jag & Maja på Factory Cheescake. Rätterna där är så stora så vi delade på en sallad, och sedan delade vi på en cheescake. Vi åt vid 12-tiden, och jag är fortfarade mätt!
Handlade lite smått också, får se om de finns tid att visa upp de..

Maja på Factory Cheescake idag


Våran cheescake med kakdeg i


shopping

Kidsen har dragit iväg till skolan, jag har fixat mig lite grann. Ska bara plugga in adressen i min GPS, sen blire till Braintree och shoppa med Maja. Behöver lite varmare kläder nu, räcker inte med tshirt på kvällen längre "/

Puss

Halloween

Idag har jag varit med lite tyska tjejer och shoppat. 
Just nu är det massvis med sånahär affärer öppna, hitta massa intressant.

cheerleading

Min dag bestod av fotbollsgames och cheerleading. 
Åkte med kidsen redan vid kl halv 12 till deras borta match, och var inte hemma igen förren kl 5pm. Fick sitta och kolla på tre fotbollsmatcher, och jag hatar fotboll! Allt för mina värdbarn skulle få köra sin cheer i pauserna.
Insåg idag hur jobbigt det har varit för mamma & pappa, sitta i alla ishallar & bara vänta...Förstår nu.


Sen ikväll kom Rebecka hit, en svensktjej som bor nere på Cape Cod. Vi umgicks lite hemma hos mig, innan vi åkte på bio och sedan käka på burger king. Jätte roligt!

(BOS) - (GOT) ?

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars 
I could really use a wish right now


jobbjobbjobbjobbigt

lördag = jobb. Vad annars?
Önskar jag kunde åka och träffa Amanda. Saknar henne så, den bästa Amanda.

Ny bild på Amanda


good friends

Good friends are like stars,
you don´t always see them, but you know they´re always there

saknar er där hemma, hoppas ni har det bra

nagellack

Har äntligen införskaffat mig ett neutralt nagellack. För några såna färger tog jag vad klart inte med mig hemifrån. Köpte iallafall detta när jag var i mataffären, tyckte det var fint!


Nu har jag även suttit i köket ett tag. Och under en timmes tid har tre personer varit och fixat i våran trädgård. Först kommer en kille med stor åkergräsklippare och klipper alla gräsmattor. Sen kommer en ny kille med en sån liten man klipper bort långt gräs vid staketet och så, och nu sist kom en kille med en lövblås och städa bort alla löv och allt gräs från kidsen basketplan och från garaguppfarten.
Här behöver man inte göra mycket!


sep 13th

Liten uppdatering för er.
Ska snart iväg och handla på Stop&shop. Är lite nervös för det är emormt stort där, hoppas jag hittar de få varor jag ska handla. Sen ska jag hinna in till apoteket också, och sen tanka bilen. Ikväll ska jag till Marshfield på  aupair träff, hoppas jag hittar dit! Nu ska jag skypa med mamma & pappa.
Puss

lördag med jobb

Idag lördag har jag inte gjort speciellt mycket, som vanligt. Dock har det varit väldigt skönt. Tog en lång sovmorgon idag, sen chatta jag lite med Mammsen. Sen åt jag frukost, som bestod av crunch med färska jordgubbar och mjölk! Efter jag sedan klätt på mig satte jag mig ute i solen och läste ett bra tag. Nu är det bara en och en halv timme tills jag ska börja jobba. Hoppas kvällen flyter på bra med kidsen. 
Imorgon ska jag in och träffa Amanda i Boston. Saknar henne som attans, så ska bli svin kul! Måste dock köra 30 min till tågstation, är lite nervös för det, men Kevin (min hostdad) hjälpte mig plugga in de i GPSen, så förhoppningsvis ska det gå bra! :)

Imorgon tar jag med mig kameran, så ni slipper se New York bilderna om och om igen ;)
Puss

pannkakor

Gjorde nyss riktiga svenska pannkakor till mina värdbarn. Två av kidsen gilla dem, men den äldsta sa efter att hon ätit en halv "De var goda, men jag är inte alls hunrig längre". Haha, senare hitta jag den andra halvan i slasken. Inte godkännda pannkakor alltså ;)

fredag morgon

Godmorgon för mig, godeftermiddag för er där hemma! :)
Ungarna åkte till skolan för ca en halvtimme sedan, så nu är jag dressed för en springtur runt Country Cluben. Äntligen tänker jag ta mig ut och träna lite, och se hur området här ser ut ordentligt.
Händer inte så mycket här, men skriver när det gör det!

Tänk om man kunde spara ett ögonblick. Lägga ner stämningen och känslan i en liten ask, så kunde man ta fram asken när man saknar det.
Älskar dock våra skypedejter.

Kolla Amandas blogg också -> www.amaandamartinsson.blogg.se

mina finisar

Nu har jag inte träffat mina små dockor sen i fredags, inte så jätte länge sedan. Men saknar de redan, och hoppas de har det svin bra. Är säker på att vi hörs snart igen, och förhoppningsvis ses vi!


Ida & Amanda, I new york city !

monday

Hej!
Idag är det måndag, som för alla andra. Dock är det röd dag här i Usa idag. Vilket betyder att ungarna är lediga även idag. Ganska skönt, får jag en dag till på mig innan jag ska börja jobba på rikigt.
Så nu ska jag strax ta bilen ner till poolen och hänga lite där med kidsen. Första gången jag ska köra ensam, så är lite nervös! Hoppas man möter någon av de andra au pairerna där nere också. Sen ikväll ska jag förhoppningsvis över till Marie och hänga lite :)

Puss så länge

att köra bil i USA

Nu har jag kört bil här några gånger. Min hostdad har varit med varje gång hitills, så det har gått väldigt bra.
Imorgon tror jag att jag kommer köra ensam för första gången, men det är nog inga problem. Det är bara lite annorlunda med regler här. Man får tillexempel köra åt höger fast det är rött, och man kör nästan alltid på huvudled om man inte kör på liten väg. Men det är ganska lätt. Kör en atomatbil också, vilket är mycket roligare än att köra med växlar. 

Hitta denna på köksbordet efter att vi kört runt lite i förrgår, verka som att jag blev godkänd av barnen :)

första mötet

Idag var första mötet med familjen. Ni anar inte hur nervös bussresan från campus till familjen var. Iallafall, fick ett varmt välkomnande. Barnen hade fixat en skylt med mitt namn på som satt på dörren till mitt rum, och de hängde en välkommst text från balkongen, så jag kunde se den när vi körde på vägen. Hur snälla och söta som helst.
Vi har bara umgåtts hela dagen, nu ska ja sova. Är helt slut, men kommer min sova bra i min nya stora säng.
Puss så länge...
Amanda, Linnea , Jag & Ida I New York. Ida råkar ju rocka denna bilden, eller hur? ;)


Däremot, lite dåligt med uppdatering på Lysekilsbloggarna. Önskas mer inlägg!

New York City

te bilder från New york turen idag. Hade en super dag med härliga vänner!
Enjoy


Ska försöka lägga upp mer bilder. Men nu är klockan snart ett på natten. Puss och kram

RSS 2.0