onsdag med jobb

Onsdag då. Jobbar just nu, just gjort läxor ihop med mitt lilla värdbarn. Nu kollar jag på top modell och tjejerna leker.

Idag hade jag konståkning igen, fruktansvärt kul! Hade ingen aning om att det fanns så många olika sätt att göra en dubbel salkow på. Och dagen till ära klara jag tillslut en helt Ok salkow. Första salkowen i staterna. Haha. 

Brist på bilder, men efter helgen lär ni få masssssa!
Puss


Victoria´s secret fashion show

Ja, då ligger man nerbäddad i den underbara sängen och kollar på Victoria´s secret fashion show. 

Körde varken Sets&Reps eller Body Pump idag, var för lat för att ta mig till gymmet på förmiddagen. Så åkte på kvällen istället, och körde ett pass Interval traning, som var sjukt jobbigt, men också roligt. Nu är jag dock lite orolig för hur mina armar ska må imorgon, eftersom vi körde en hel del armövningar med vikter. Men men, träningsvärk är den bästa smärtan!

Talk to u tomorrow


Cardio Express

Idag på morgonen åkte jag till gymmet och körde ett pass Cardio Exoress, som är en blandning mellan aerobic, step up och styrka. Jag trodde helt enkelt att jag skulle dö efteråt, men oj vad kul det var. Nu vet jag iallafall vad jag kommer tillbringa mina måndagas förmiddagar med. Imorgon tänkte jag testa på antingen Sets & Reps eller Body Pump.  
Jag är på gång nu liksom! ;)

work out

Nu sticker jag iväg till gymmet för att köra ett pass med Gina. 
Hoppas jag inte kolapsar helt bara.



& så var det söndag

Söndag igen alltså. Härligt ändå. Dags för en ny vecka imorgon, och denna veckan åker jag och Ida till New York.
Helgen spenderades med Ida i Boston. Vi var ute och käka som vanligt, sen åkte vi på hejdå fest för Anna & Josefine som åker hem till Sverige.

Idag efter jag kört Ida till tunnelbanan då hon sov hos mig,  åkte jag och spendera lite tid med Josefine och Gina.
Sedan hem och städa och byta sängkläder. Nu är de snart sovdags.

Bild från igår

lauren conrad

& äntligen hittade jag denna blus i rätt storlek. Den kommer ifrån Lauren Conrad, och kostade 48 dollar. Men nu på rean var det 60% off. Sedan köpte jag även en svart kofta från samma märke, som också hade 60% rabatt. + att när jag kom till kassan fick jag 15% rabatt till, varför vet jag inte, men fråga såklart inte heller!

denna blusen är det. fina rosetter längst armarna


friday nigth

Sovit bort hela denna fredagen. Jobba en timme på morgonen, sen sov jag vidare tills kl 3 nästan. Har mått sådär, blev nog lite för mycket dålig mat igår. Menmen.
På eftermiddagen har jag, min hostdad och Car julpyntat lite, och sedan gick vi till country cluben för middag. Idag åt jag Greek salad, sedan glass som efterrätt. Nu ska jag gå ner till familjen och kolla på 27 dresses innan det är bedtime. 
Imorgon blir det antagligen Boston med Ida, och sen en sväng om till Josefine som kommer hem ifrån semesten, äntligen är hon tillbaka! :)

Talk to u tomorrow



Thanksgiving

Im so thankful for my wonderful family and my awesome friends at home in Sweden, but also for al my new friends and my family here in United states. You´r the one that makes me smile. Happy Thanksgiving.

Esteff & jag idag på thanksgiving dinner

stark start

startar denna thanksgiving med havregrynsgröt med jordgubbar. Snart där det av emot kalas, där vi lär bli hela dagen.
Hörs senare

wednesday morning

Idag kl 06.40am skicka jag iväg ett av mina värdbarn till skolan. Det var mörkt ute, jätte kallt och regnigt. Och stackarn ska gå för att vänta på bussen. Själv sitter jag inne vid TVn och kollar på OC nu, dricker thé och har massa filtar runt mig. Jag fryser bara jag tänker på att behöva gå ut i detta vädret.
Det är dagar som dessa man är överlycklig över att man inte behöver gå till skolan längre!


det är svårt att tanka

Idag tankade jag för första gången helt själv. Vanligtvis brukar jag åka till en station som har service, men förra veckan visade Josefine mig hur man gör själv, så skulle göra detta idag!
Det börja bra, förutom att jag satte in kortet åt fel håll. Sen efter jag slått min PIN hitta ja inte enter, så gick göra om det tre gånger. Sen när jag väl skulle tanka insåg att jag bilen stod för långt bort, så slangen räckte inte! Så vi hoppa in i bilen och köra fram, pinsamt. Sen skulle man vilja bensin, så fick jag trycka flera gånger innan det funka.. Väl klar och inne i bilen kände jag mig svin nöjd. På vägen sen kom jag dock på att jag glömt stänga tanklocket också..
aja, hoppas det går bättre nästa gång!*

Godnatt

idag orkar jag inget

Rubriken talar. Idag är jag verkligen helt slut. Sovit hela förmiddag. Sedan käka jag lunch och klädde på mig, nu kollar jag på lyxfällan och snart kommer tjejerna hem så då ska jag jobba ett par timmar.
Ikväll ska jag åka till gymmet och hämta papper, samt på aupair meeting. Sen planerar jag hyra en film ifrån red box, då det enbart kostar 1 dollar, gilla!

Jeans - Levis (Nya!) , Jeansskjorta - Mossimo , Tröja - HM

lite nytt på bloggen

Ja som ni ser är det lite ny design på bloggen. Inte speciellt mycket dock. 
Har funderat ett tag på att jag ville ta bort menyn som låg där uppe. Så igår skulle jag fixa de, SJÄLV!
Jag trodde såklart jag kunde ordna det utan problem själv, men icke. Tror för mycket gott om mig själv. Fatta 0 om hur man ändrar och fixar, och allt sluta i kaos! Fick sitta uppe jätte sent för att fixa tillbaka det någolunda likt de innan. Just nu stör jag mig på prickarna som är framför allt i menyn, men ska nog inte ge mig in på att ädra och greja själv. Någon som vet hur man får väck dem?

Nu ska jag jobba i en & en halv timme.
Talk to u later

Bjuder på en gammal bild jag hitta igår när jag var igång och greja som mest

nail polish

Sitter just nu och kollar på Lyxfällan medans mitt lillabarn ligger i min säng och skriver en önskelista till tomten. 
Strax ska vi iväg på cheerleading träningen. Tänkte bara snabbt uppdatera, och visa mina nymålade naglar. Hitta denna tjusiga nahellack i en låda hos ett av mina värdbarn.

unna sig

Har ännu inte lärt mig att äta pannkakor till frukost, så idag gjorde jag det till lunch.
Riktigt lyckade, med sirap, jordgubbar och chocolte chip. 


blir man sugen eller?

ny ring

Idag under min och Idas lilla shopping runda inhandla jag denna söta ringen. Den kommer ifrån Charlotte russe, och var jätte billig eftersom vi handla på Harry Hour. Vi fick alltså tre smycken för 10 dollar, alltså 60 kr. Så vi köpte varsin ring, och ett par örhängen som vi dela på, hilma bra pris!

helgen som varit

& så var det söndag igen. Kvällen kommer jag spendera hemma, i pyjamas med en bra film. Är helt slut efter helgen.

I fredags gick jag & Josefine på Breaking Dawn. Jag är inget fan av twiligth men jag tyckte ändå filmen var bra, inget fel på den. Så blir väl tyvungen att se den sista filmen sen också!
Lördagen gick jag upp tidigt för att åka med min värdfamilj på cheerleading contest i Boston. På tävlingen mötte Ida upp oss, och senare på kvällen gick jag och Ida ut och käka, innan vi åkte hem till mig.
Idag har vi shoppat lite, ätit ute och bara umgåtts. Nu åkte hon hem för ett par timmar sedan, och strax är det dags för att lägga sig. Ser fram emot en ny vecka, då jag lovat mig själv att inte spendera några cash! Måste spara tills New York!



fredagen

Fredagskvällen spenderades med underbara Josefine. Lite små handling och fika på två olika ställen. Kvällen avslutade vi med att gå och se Breaking Dawn. Trodde jag skulle tycka ganska illa om den, men den va inte alls dålig. Undebart! Nu är de bedtime, imorgon är det cheerleading tävling och sen träffa Ida, lycka!
Ikväll på Panera Bread

new york

Den 2-4 december åker jag & Ida till New York! Vi ska boka hotell och buss i dagarna här, sen gäller de att spara så mycket pengar som möjligt! 
Känns jätte härligt att ha något att se fram emot också, speciellt när vi redan innan vet att det kommer bli grymt!
Ida & Jag i New York i början av september
Denna gången lär vi dock behöva betydligt mer kläder

and finally

så äntligen fick jag träffa min underbara Ida efter mer än 2 månader. Det kändes helt sjukt att hon faktiskt flyttat hit på riktigt, men känns såklart helt toppen också!
Idag försökte jag visa Ida hur Boston ser ut, men eftersom jag själv inte har speciellt bra koll på stan var det svårt. Trots det hade vi en kanon dag i solen.


Jag och Ida idag

de bästa

Det absolut bästa i huset är mitt sovrum. Jag älskar de. Underbart skön och stor säng och en TV. Två fönster och två garderober. Kan i princip inte bli bättre.

Ville bara visa er

thursday

Så, torsdag ännu en gång. Denna veckan tillbringa jag den hemma hela dagen. Det har regnat, så hade ingen lust att gå ut på en power walk idag. Så när barnen gått till skolan, sov jag i 3 timmar till. Sen har jag bakat choklad muffins med chocolate-chip i, städat och käkat lunch. Nu kommer snart flickorna hem igen.
I eftermiddag blir det städning med tjejerna, och sen cheerleading. Efter deras träning ska deras mamma hämta upp dem och ha hand om dem tills imorgon kväll, vilket betyder att jag får en dag extra helg denna veckan.
Tackar & tar emot!
Talk to u later

dagens verk

En bild på den finaste muffinsen. Ni kan ju då förstå hur fula dem andra blev...
De vita uppe på är en glasyr jag älskar, så slängde på lite sånt också, sen choklad bitar på toppen. Trots att dem blev ganska fula, var dem väldigt goda. Är säker på att mina hostkids sveper dem efter skolan idag!



klassiska

Idag köpte jag alltså nya skor. Valde den gamla vanliga klassikern som alltid funkar. Svarta kängor. Matchar till allt, och kan användas både till vardagen och till festen! ;) Med raggsockar i hoppas jag dessa kan hålla varmen lite iallafall! Vill helst inte köpa ett par till skor...



shopping

Åkte snabbt in till vårat mall för att köpa svarta jeans, som jag verkligen behövde. När jag köpt det gick jag en sväng runt i mallet, mötte Hanna och sen råka jag handla lite mer (A).
En jeansskjorta, underkläder på Victoria Secret´s, kängor och en blus. Men faktiskt inget onödigt, behöver ju alltid kläder liksom (:. Ska försöka lägga upp bilder på de sen, nu ska jag sova en timme innan barnen kommer hem.

Talk to u soon

my sunday nigth

Söndags kvällen spenderasdes med comedy and chips tillsammans med Tanya. Vi såg Just Go With It. 
Nu har Tanya åkt hem, så jag ska bädda ner mig till en annan komedi jag hyrde ifrån Red Box.

Godnatt



sunday in Boston

Dagen tillbringades med trevliga tjejer i Boston. Vi gjorde mest ingenting. Käka lite, åt dessert på ett tydligen väldigt bra ställe, gick mest runt och bara var helt enkelt. Fint väder var det också, härligt.



the worst movie ever

Gårdagens kväll spenderades med underbara tjejer hemma hos Josefine. Vi lagade tacos tillsammans, sedan åt vi. Efter det vela vi ett tag, innan vi satte på en helt sjuk film. Human centipede 2. Har ni sett den? Om inte, se den inte. Det var absolut den värsta filmen jag sett. Dock blev slutet bara för mycket för oss, så istället för att se det äckliga i de, blev allt bara helt sjukt och vi kunde inte sluta skratta.


Jeffrey Campbell

Tänk er att traska runt med dessa konstverk på foten.


två nya

Igår inhandlade jag mig två nya koftor, eftersom hösten kommer smygande här. Är väldigt nöjd med dessa köpten.

Beige tjcoktröja ifrån Calvin Klien

Mörkgrå kofta ifrån Lauren Conrad

the girls

En fin bild på oss tjejer ifrån halloween festen i lördags. Många härliga tjejer jag hunnit lära känna under mina 2 månader här i Amerika. Synd bara att några lämnar.

blueberry

Idag åkte jag iväg och handla lite, eftersom jag behövde inte nya tjocka koftor. Dock kom jag hem med mer än koftor, men så blir det ju alltid. Bland annat köpte jag TheBodyShops body butter med blueberry doft. Så jag just duchat och smörjt in mig i den, nu ska jag kolla gårdagens avsnitt av Ensam Mamma Söker.

Hitta den på sale för 5.50 dollar. Kap!

Ska försöka fixa bilder imorgon på den nya shoppingen, för den är awesome.

RSS 2.0